Naar inhoud

Bon Voyage

Tentoonstelling

Van 27 april tot 11 november 2024

Exposition de plein air

Openluchttentoonstelling

Deze nieuwe editie neemt bezoekers mee "op reis".’. Elke kunstenaar heeft zijn eigen kijk op het thema en gebruikt verschillende materialen en technieken.

Voor Daniel Fauville is het aan boord gaan van een boot langs de rivier en het ontdekken van architectonische en denkbeeldige schatten langs de oevers.

Voor Hoze is het een zwaan, een mythisch dier dat de trek symboliseert en verbonden is met waterlichamen. Hij zeilt sierlijk over de vijver.

Voor Pierre-Alexandre Rémy is de route van zijn eigen wandeling in het park omgezet in een lijn. Volg zijn uitgestippelde route.

Voor Quentin Rivage is het een bewuste ontmoeting met een materiaal dat in wezen verbonden is met de geschiedenis van de plek. Een eigenzinnige kijk op de Oorsprong van de Wereld.

De chromatische doos van Elsa Tomkowiak nodigt bezoekers uit om over te steken naar het grote waterbekken. Aan de andere kant wenken vlaggen.

Caroline Van Assche onderzoekt de implicaties van het geheugen tijdens het reizen. Zelfontdekking of verlatenheid? Een reis tussen verleden en heden.

 

 

Tarieven

Gratis toegang

Toegang

Van april tot september: elke dag van 8 tot 20 u. Van oktober tot maart: elke dag van 8 tot 18 u.

 

Locatie

Park van het Domein van Seneffe

Terug naar boven