Naar inhoud

Begeleide parktour

Formule

Verborgen plekjes in de tuinen van een 18de-eeuws Domein

Een wandeling door de verschillende tuinen van het Domein onthult u alle geneugten van de parkgebouwtjes en de charme van de door de mens aangelegde natuur.

Gebouwen uit het verleden en het heden


Op het Domaine de Seneffe kunt u ook gebouwen bewonderen die voor het plezier van de vroegere eigenaars zijn gebouwd: een Orangerie, een Theater, een volière en een ijskelder.

Deze gebouwen worden versterkt door hun eigen tuinen met zeer verschillende sferen. Aan de achterzijde van het domein bevindt zich een meer "wilde" zone met een grote verscheidenheid aan soorten, waar het aangenaam wandelen is en waar men vanaf de zuil ter herinnering aan de Slag bij Seneffe (11 augustus 1674) een prachtig uitzicht heeft op het domein.

Het kasteel: het hart van het landgoed


In het Park van het Domein staat ook het kasteel dat in de 18e eeuw werd gebouwd en nu het Zilvermuseum van de Franse Gemeenschap van België is. Het blijft zijn parketvloeren, zijn stucwerk en zijn decoraties aanbieden aan de nieuwe scenografie van het museum "Van de ene dag op de andere". De 18e eeuw".

Informatie en reserveringen

Meer informatie nodig voordat u boekt? Neem contact op met onze bemiddelingsafdeling: info@chateaudeseneffe.be (Berichten worden alleen verwerkt van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantooruren. Mails worden opgehaald tussen 9 en 15 uur) of bel +32 (0)64 55 69 13 (Onthaal).

Wilt u een "groep" menu?

Neem contact op met de afdeling Bemiddeling (Onthaal+32 64 55 69 13 ).

Toegangsprijs per persoon toe te voegen aan de prijs van de rondleiding: gratis park

Prijzen

75 €

Duur

1 uur

Groep

maximum 15 personen per gids

Info

Er moet minstens 10 dagen voor het bezoek worden gereserveerd.
Terug naar boven