Naar inhoud

Tinka Pittoors : Les Voyageurs

Tentoonstelling

Van 10 mei tot 14 november 2021

De Belgische beeldende kunstenares Tinka Pittoors stelt "HAAR" artistieke reis voor, getiteld "De reizigers", in het park en de tuinen van het Domein van het Kasteel van Seneffe. De afgelopen 2 jaar heeft ze gewerkt aan haar concept van een openluchttentoonstelling in Seneffe om "HAAR"-universum te creëren, soms kleurrijk, soms donker, zowel van hier als elders en altijd doordrenkt met poëzie.

Tinka Pittoors is een Belgische beeldende kunstenares die regelmatig tentoonstelt in Vlaanderen, Wallonië, Nederland en Frankrijk.

Video's, installaties, sculpturen, tekeningen, alles geeft stof tot nadenken. Ze houdt ook van woorden, de Franse taal. Ze houdt ervan om alledaagse voorwerpen af te leiden en epoxyharsen, vernissen te gebruiken om vorm te geven aan haar creaties. Mythologie, verhalen en populaire beelden voeden ook haar verbeelding.

Met "De reizigers" neemt de kunstenares je mee in haar poëtische universum, kleurrijk en vol verrassingen. Het is aan u, bezoeker, om uw eigen reis te maken en op zoek te gaan naar "UW" reiziger. Want dit is de originaliteit van het concept van de openluchttentoonstelling: zien, zich vragen stellen en deelnemen. Neem gewoon een spelletje petanque mee en beleef tijdens het spelen in de paden van het park, op elke plaats geïnvesteerd door Tinka Pittoors, een nieuwe ervaring.

Tarieven

Gratis toegang

Toegang

April t/m september: dagelijks van 8 tot 20 u. Oktober t/m maart: dagelijks van 8 tot 18 u.

Locatie

Openluchttentoonstelling in het Park van het Domein van Seneffe

Bezoekersgids

De bezoekersgids is verkrijgbaar bij de Kapel (parkinformatiepunt en video over de kunstenaar en Seneffe).

Rondom de tentoonstelling

Informatie
32 (0)64 55 69 13

 

Partners

Terug naar boven