Naar inhoud

Verjaardagsformule

Formule

De verjaardag van uw kind laten plaatsvinden in het kasteel

Dat is gegarandeerd 3 uren feest. De gidsen/conferenciers organiseren 2 uur lang het bezoek en de workshop volgens het gekozen thema en met naleving van de regels van social distancing. Daarna staat u in voor de receptie in een speciaal voor u voorbehouden ruimte.

Het bezoek - 1 uur

Rond de tafel met de kasteelbewoners

Ontdekking van de jaarlijkse tradities van de 18de eeuw rond de tafel en van de gebruiken van die tijd (gemaskerd bal, driekoningentaart, Kerstmis, ...).

Word gedurende uw bezoek een kasteelheer of –dame

Ludiek en immersief bezoek in het kasteel van de 18de eeuw met een accessoire of kledingstuk dat naar die tijd verwijst (Kostuums voor meisjes (10 maten 6 jaar en 10 maten 12 jaar) en voor jongens (10 maten 6 jaar en 10 maten 12 jaar) zijn beschikbaar.  Breng gerust uw eigen kostuums mee). 

De workshop - 1 uur

"Ik proef een drank die in de 18de eeuw in de mode was"

Bereiden en proeven van chocolade op de wijze van de Verlichting.


"Ik maak mij op zoals in de 18de eeuw "

Aanbrengen van make-up zoals in de 18de eeuw

De receptie - 1 uur

Een versierde ruimte die baadt in een feestelijke sfeer wordt gratis ter beschikking gesteld (dranken inbegrepen). Bekertjes, borden, bestekken en servetten zijn beschikbaar.
U kunt ook zelf een taart naar keuze meebrengen. Aanwezigheid van een volwassene (maximaal 2) is absoluut vereist tijdens de hele duur van het verjaardagsfeest.

Informatie en reserveringen

Meer informatie nodig voordat u boekt? Neem contact op met onze bemiddelingsafdeling: info@chateaudeseneffe.be (Berichten worden alleen verwerkt van maandag tot en met vrijdag, tijdens kantooruren. Mails worden opgehaald tussen 9 en 15 uur) of bel +32 (0)64 55 69 13 (Onthaal).

Prijzen

130 €, taart niet inbegrepen

Duur

3 uren

Groep

Van 1 tot 15 kinderen

Info

Er moet minstens 10 dagen voor het bezoek worden gereserveerd.
Terug naar boven