Naar inhoud

Het Domein van het kasteel van Seneffe

 

 

 

Vrije bezoeken

Individuele personen en gezinnen die ons een vrij bezoek willen brengen, hebben toegang tot het hele Domein: het Kasteel, het Museum en de tuinen.

Elke eerste zondag van de maand is de permanente Collectie gratis toegankelijk. Er moet dan enkel worden betaald voor de toegang tot de tijdelijke tentoonstellingen die in het Kasteel worden georganiseerd. Nog een voordeel: een culturele begeleider staat voor u klaar in de namiddag. U kunt hem al uw vragen stellen over de 18de eeuw, de collectie, het park en de tijdelijke tentoonstellingen.

Op zon- en feestdagen tussen 14 en 18 uur is het degustatiesalon “Les Saveurs des Lumières” geopend. U kunt daar een lunchpauze inlassen en in een uitzonderlijk kader volop genieten van allerhande exotische lekkernijen.

Alle activiteiten en de tijdelijke tentoonstellingen zijn eveneens toegankelijk. Om hier meer over te weten te komen, raden wij u aan regelmatig onze rubriek “Tentoonstellingen en nieuws” te raadplegen.

Ook voor de groepsbezoeken (voor volwassenen of scholen) is een “vrij” bezoek mogelijk.

(Indien u verkiest om het Domein alleen, met enkele vrienden of met het gezin te ontdekken, dan kunt u dit helemaal zelfstandig doen dankzij uw smartphone. Download onze mobiele app voor een volledig “persoonlijk” bezoek. U kunt eveneens smartphones lenen aan de onthaaldesk.)

Tarieven: Volwassenen: 6 €.
Senioren en jongeren van 12 tot 18 jaar: 5 €.
Gratis: kinderen van minder dan 12 jaar en personen met beperkte mobiliteit.
Artikel 27: 1,25 €
Info en inlichtingen: +32 (0)64 55 69 13