Naar inhoud

Het Domein van het kasteel van Seneffe

Aan de hand van de almanak die door de Baljuw van het Kasteel werd opgemaakt laat de gids u 1 jaar in het dagelijks leven van de kasteelheer en zijn gezin meebeleven.

De jonge graaf heeft de Grand Tour gemaakt. Hij heeft de antieke ruïnes gezien en van de geneugten van Venetië geproefd. Zijn reiskoffers zitten boordevol ideeën voor zijn toekomst.

Wat de kasteelbewoners betreft, genieten de heer en de vrouwe des huizes volop van hun respectieve passies, ze profiteren van hun Domein en zetten de tradities van die tijd en van de streek voort. Het Sint-Jansvuur, de Vasten, de Napolitaanse kribbe, de driekoningentaart, zonder de kunst van het jagen te vergeten.

Ook de opvoeding van de kinderen ondergaat wijzigingen en in het kasteel worden aanpassingen uitgevoerd die het comfort verhogen.

U ontdekt verder ook de circulatiegangen voor het dienstpersoneel waardoor ze hun bezigheden in alle discretie kunnen uitvoeren.

 

Praktische informatie
 

Groep: maximum 15 personen per gids.

Reserveren verplicht, HIER

Er moet minstens 10 dagen voor het bezoek worden gereserveerd.

Wilt u een inlichting alvorens te reserveren?

Neem contact op met onze Publiekdienst op nummer +32 (0)64 55 89 92 of via info@chateaudeseneffe.be (Uw berichten worden door de administratie enkel behandeld tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag. Mails worden gelezen tussen 9 en 15 uur.)

 

Duur: 1.30 uur: 85 €

Tarief voor "groepen": Volwassenen: 5 €; Senioren: 4 €; Artikel 27: 1,25 €; Scholieren en PBM’s: gratis